حجتالاسلام مهدی محمدی فر ، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با بیان اینکه برنامه رشد قرآنی طلاب مدارس علمیه استان کرمانشاه را در دستور کار داریم، اظهار داشت: مدارس علمیه باید به صورت ویژه، در زمینه مباحث قرآنی، فعالیت داشته باشند و برنامههای خاصی را اجرا کنند.
وی تآکید کرد: شناخت ظرفیتهای قرآنی و شناسایی نقاط قوت و ضعف قرآنی، نخستین گام در این مسیر است.
معاون تهذیب حوزه علمیه کرمانشاه ، گفت: پایش قرآنی طلاب ششم و هفتم نظام قدیم و پنجم و ششم نظام جدید حوزه انجام شد و بر اساس آن، طلاب به سه گروه تقسیم شدند.
حجتالاسلام مهدی محمدی فر ادامه داد: گروه اول که نیاز به تقویت قرآنی دارند، در دوره مقدماتی قرآن شرکت میکنند، گروه دوم با ظرفیت قرآنی بالاتر در دوره تربیت مربی روخوانی قرآن حضور خواهند داشت و گروه سوم که حدود ۳۰ نفر از طلاب هستند، در دوره تربیت استادی قرآن شرکت میکنند.
حجتالاسلام محمدی فر، با اشاره به اینکه این دورههای آموزشی، به مدت هفت روز برگزار میشود و در پایان، مدرک تدریس قرآن از طرف معاونت آموزشی حوزه، صادر خواهد شد، گفت: بر اساس برنامهریزی انجامشده، سه دوره آموزشی فوق در بهمن و اسفند ماه سالجاری برگزار خواهد شد و دوره مقدماتی قرآن برای طلابی که نیاز به تقویت دارند نیز در دستور کار داریم.
وی با بیان اینکه دوره تربیت استادی با حضور ۳۰ نفر از طلاب و دوره تربیت مربی روخوانی، خاطر نشان کرد: همچنین، دوره تربیت استادی قرآن و دوره روخوانی و روانخوانی تا پایان سال جاری برگزار خواهد شد.
معاون تهذیب حوزه علمیه کرمانشاه ، در پایان تأکید کرد که مدیران دور قرآن مدارس علمیه ، باید از ظرفیتهای قرآنی طلاب استفاده کنند، تا فضای قرآنی تقویت شود و طلاب به نحوه احسن، در این برنامهها شرکت کنند.
نظر شما